Tagrenovering foretages af professionelle

Få klaret dit tagarbejde med vores hjælp

Ønsker du mere plads derhjemme, og har du i den forbindelse overvejet at inddrage din tagetage i udvidelsen af din bolig? Eller trænger dit nuværende tag til at blive renoveret og vedligeholdt, så du kan nyde godt af dets fulde beskyttelse af hjemmet de næste mange år? Uanset hvilken form for tagrenovering du har brug for hjælp til, så er Ibsen Byg ApS altid klar til at hjælpe dig.

Vores tømrerfirma holder til i Randers, hvorfra vi kører ud og hjælper med tagarbejde i og omkring hele byen, eksempelvis også i Langå, Spentrup og lignende byer heromkring. Skal du have hjælp til at vedligeholde og pleje dit tag, kommer vi gerne og klarer det for dig.

Vi udfører tagrenovering på alle hustyper

Vi har stor erfaring med tagrenovering på samtlige typer af huse. Lige fra udvidelse af dit indvendige beboelsesareal ved inddragelse af din tagetage til udendørs luksus i højden ved opbygning af din drømmetagterrasse.​

Vi klarer således et væld af opgaver inden for tagarbejde, herunder:

  • ​Renovering af tag
  • ​Reparation af tag
  • ​Opsætning af nyt tag
  • ​Vedligeholdelse af skorsten og kviste
  • ​Og meget andet

Udover at klare selve opgaven kan vi ydermere tilbyde rådgivning om, hvilke muligheder du har med en tagrenovering, og hvordan opgaven skal klares, uden det påvirker dit hjems nuværende udtryk og charme. Med fokus på klar og effektiv kommunikation ved du altid, hvad vi foretager os, og hvornår du kan forvente, at det færdige resultat står klar.

Kontakt os for at få et tilbud

Vi står klar til at høre fra dig, og vi giver altid gerne kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud på din opgave med tagrenovering. Kontakt os, så ser vi på dine ønsker og behov, og på hvordan vi sammen kommer videre i projektet.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 72 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SÅDAN FUNGERER TILBUDSPROCESSEN

Skulle du have en opgave og du gerne vil høre hvordan vi få dit drømmeprojekt til virkelighed, ring til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik
​arbejdsopgave, er du velkommen til at kontakte os.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ibsen Byg ApS

Højvangsvej 8

8920 Randers

Kontakt os

Telefon: 28499032

E-mail: morten@ibsenbyg.dk

CVR: 36489278

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket