Om os

 

 

Ibsen Byg
Går du med tanker om ny- eller ombygning, renovering, eller måske et helt andet projekt? – Så er det her vi kommer ind i billedet! Vi er nemlig i forvejen manges trofaste og alsidige sammarbejdspartner indenfor murer og tømrer faget.

IMG_7218

Et stærkt team
Morten, Niels Jørgen og Kurt; sammen udgør vi et stærkt team på 3 dygtige håndværkere.  Vi har arbejdet sammen i mange år, og med vores ekspertise, samt håndværksmæssige fagligheder, har vi hjulpet rigtig mange med at realisere deres drømme og projekter.

Vi har udført og løst mange forskellige opgaver – Alt fra facaderenoveringer, til nye tage med bla. tegl og stål, eller renovering og udskiftning af badeværelse mm., i tæt samarbejde med Råsted VVS.

Stolthed og respekt
Vi sætter en ære i vores arbejde. Vi ved at det kræver stor respekt, når vi betræder dit private hjem og ejendom under udførelsen af netop dette arbejde. Derfor er vi alle danske håndværkere, med dansk overenskomst, der altid møder dig i øjenhøjde. Det giver dig garanti for kvalitet og et slutresultat udført af danske hænder, under danske restriktioner og normer.

Alt dette resultere i, vi i dag kan være stolte af det arbejde og håndværk vi udfører. Størstedelen af vores kunder kommer fra referencer og mund-til-mund, det ved vi kun kan lade sig gøre, hvis den enkelte kunde er tilfreds i igennem alle projektets faser - rådgivning, udførelse, samt slutresultatet.

Faglærte håndværkere
Niels Jørgen er uddannet murer, og startede tilbage i starten af 70erne op som selvstændig murer.

Kurt kom senere til, og blev i starten af 90erne udlært murer hos Niels Jørgen. Han har lige siden arbejdet som murer, med størstedelen af tiden hos Niels Jørgen.

Morten er udlært tømrer i starten af 90erne hvorefter han læste videre til byggetekniker, han har derved en stærk indsigt i projektet fra start til slut, både omkring det tekniske og det praktiske. Efterfølgende blev han ansat og senere medeejer af firmaet. Niels Jørgen er med alderen gået ned i tid.